Ayçe Abana Kimdir?

6 ay önce

Ayçe Abana İzmir Karşıyaka Gazi Lisesi mezuniyetinin ardından 9 Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Müzik Bilimleri Bölümü’nde başladığı üniversite eğitimine aynı fakültenin oyunculuk bölümü ile devam etmiş ve mezun olmuştur. İstanbul Devlet Tiyatrosu ve çeşitli reklam’larda yer alan Ayçe Abana İzmir doğumludur.

Ayçe Abana Filmografi;

2015 Günebakan – ATV
Canım Ailem 2008-9 Şehnaz
Binbir Gece 2008 (3. sezon) Beyza
Elveda Rumeli 2007-8 Sabahat
Hepsi1 2007 Banu hoca
Hokkabaz (film) 2006 Nuran Denizgünü
Selena 2006 Gülçin
İşte Benim (TV dizisi) 2006 Müdür Yard. Yeşim
Hayat Bilgisi 2004-6 Bahar Öğretmen
İki Arada (TV dizisi) 2002
Unutma Beni (TV dizisi) 2002 Nazlı